Post by erimhipfetuc on Feb 17, 2022 19:48:03 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ χωρίς διαφημίσεις ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
Καλό παιχνίδι. Υπάρχουν όμως κάποια προβλήματα σε αυτό το παιχνίδι I) Όταν πάμε μπροστά, πίσω, δεξιά ή αριστερά, ή όταν κάνουμε κλικ στο joystick, επιλέγει κάτι ή διαγράφει ένα μπλοκ. II) Όταν ανοίγω ξανά τον κόσμο μου αφού έχω αποθηκεύσει 3 ή 4 φορές, δεν φαίνεται σαν να μην έχω φτιάξει τίποτα. Κατά τα άλλα όλα είναι εντάξει. Εάν το διορθώσετε αυτό, θα ήταν καλό για εμένα και για άλλους χρήστες.
RealmCraft 3D Mine Block World - Εφαρμογές στο Google Play
Kolai ligo alla oreo
Πραγματικά υπέροχο παιχνίδι το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή, είναι ΔΩΡΕΑΝ και έχει τέλεια γραφικά το συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!!!! 😍😍😍😍😍😍😉😉😉😉👍👍👍👍👍
Χάσιμο χρόνου... Την πρώτη φορά που το φόρτωσα, έπαιξα για περίπου 10 λεπτά και κυκλοφόρησε διαφημίσεις δύο φορές κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου ΚΑΙ υπάρχει μια γραμμή διαφημίσεων στην κορυφή... Από τότε, το παιχνίδι κολλάει πριν από τη φόρτωση.. . Ίσως μία διαφήμιση ανά κυκλοφορία, αν λειτούργησε, Ή μια γραμμή διαφημίσεων... Αλλά το παιχνίδι πρέπει να λειτουργήσει...
Δεν συμφερει για αυτο το κωλο realmcraft
πολύ καλό παιχνίδι, πολύ διασκεδαστικό για να παίξω, ωστόσο μόλις φτάσω τόσο μακριά στο παιχνίδι, παρουσιάζει προβλήματα συνεχώς (μερικές φορές ακριβώς κατά την αναπαραγωγή) και δεν με αφήνει να συνεχίσω να παίζω, πρέπει να διαγράψω την πρόοδό μου και να ξεκινήσω από την αρχή. Εάν μπορούσατε να το διορθώσετε με κάποιο τρόπο και να προσθέσετε έναν χάρτη για τον κόσμο, θα ήταν κερασάκι στην τούρτα. όπως είπα, πιστεύω ότι έχετε ένα πολύ καλό παιχνίδι εδώ, απλά χρειάζεται να επιλύσετε μερικές στροφές. Συνέχισε την καλή δουλειά
RealmCraft 3D Mine Block World સાહસિક yfpm
Start building and show the world your constructions min craft . Block craft 3d is a fun simulation game, you will spend hours exploring lokicraft and
Θέλω να βγει αλεπού!
Ωραίο παιχνίδι.Μου αρέσει που είναι σαν το Minecraft, αλλά τα γραφικά δεν είναι τα καλύτερα, αν και αυτό το παιχνίδι αξίζει 4 αστέρια απλά π.χ. είναι καλό!!😁 Ίσως προσπαθήσετε να το κάνετε πιο ρεαλιστικό👍🏻👍🏻
Το καλό είναι οτι παίζει και χωρίς ίντερνετ το κακό είναι οτι άμα παίζεις με ίντερνετ κολλάει το παιχνίδι λογο τον κόπο
Είναι καλό, αλλά οι διαφημίσεις εμφανίζονται κάπως γρήγορα. Οι εκρήξεις δεν ανατινάζονται όπως στο Lokicraft, και προσπάθησα να βάλω ένα άλογο κάτω αλλά δεν λειτουργεί. Όλα τα άλλα είναι, φαντάζομαι καλά. Άρα το ποσοστό μου είναι 3/5
Βλακεία. Αν μπορούσα δεν θα έβαζα αστέρια. Καταρχάς κολλάει αφάνταστα
Όταν έλεγξα ότι όλοι οι κόσμοι καταστράφηκαν! και οι αγαπημένοι μου κόσμοι δεν ήταν πια εκεί! Διορθώστε το! Προσθέστε μερικά πράγματα όπως μια λίστα φίλων και όταν οι παίκτες επισκέπτονται έναν κόσμο επιτρέπεται μόνο να χτίσουν, αλλά δεν θα μπορούν να καταστρέψουν και διορθώστε το σφάλμα, επειδή συνεχίζει να φεύγει τυχαία και λέει ότι το σφάλμα δεν μπορεί να συνδεθεί, παρόλο που η σύνδεσή μου είναι καλή, διορθώστε το! παρακαλώ, βάλτε μερικές ενημερώσεις σε αυτό το παιχνίδι, αυτό είναι ένα καταπληκτικό παιχνίδι, παρακαλώ, προσθέστε αυτά χαρακτηριστικά! και ναι, έχασα κόσμους
Είναι καλό ταυτόχρονα και κακό, καθώς τα πράγματα είναι κοντά στο minecraft, αλλά το ηλεκτρικό θα πρέπει να αλλάξει σε redstone (pleeeaaase!) και η φυσική του redstone είναι τελείως διαφορετική από το minecraft, οπότε αλλάξτε το. Αν το κάνετε ποτέ, ευχαριστώ και μετά θα δώσω μια βαθμολογία 5 αστέρων, και μου αρέσει η τιμή btw, και τέλος, θα ήθελα να σας ζητήσω να προσθέσετε elytras (elytra, πηγαίνετε στο minecraft και δείτε τι είναι) pleeeeeeeeeaaaaaaaaase;
Πού είναι τα φώτα, όλα είναι τόσο σκοτεινά που δεν είναι καν το mod, όπως γιατί γιατί γιατί γιατί γιατί γιατί αυτό είναι ένα παιχνίδι Minecraft και το Minecraft έχει φώτα, εσείς από την άλλη δεν έχει κανένα, έχετε μόνο δύο πηγές φωτός έναν φακό και τα φανάρια βουτυρώνουν ένα πράγμα που μου αρέσει σε αυτό Μου αρέσει πώς μπορείς να αδειάσεις ολόκληρο το ματ και να κάνεις τη δική σου πόλη τι κάνεις με τους χωρικούς όπως τώρα οι τρεις ψηλοί τώρα δεν μπορούν καν να φτιάξουν το Now the three tall Darlington ταιριάζει μέσω μου
Υπέροχο παιχνίδι με τα δικά του μοναδικά χαρακτηριστικά, μου αρέσει το multiplayer σε λειτουργία παιχνιδιού. Και τα γραφικά είναι πραγματικά ελκυστικά.
RealmCraft 3D Mine Block World Adventure bvtq
Κατεβάστε Multicraft: Block Craft Mini World 3D APK 3.1.3 - τελευταία ...
μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά χρειάζομαι κάτι γιατί δεν υπάρχει πύλη τέλους αλλά υπάρχει ένα νυχτερινό μαργαριτάρι αλλά αυτό δεν μπορεί να είναι μεγάλο πρόβλημα στην πραγματικότητα μου αρέσει αυτό το παιχνίδι
Mini Zoo Craft ΔΧΕ 9.zoo.crafting Λήψη εφαρμογής για Android ...
Θεέ μου αυτό το παιχνίδι είναι πολύ ωραίο, αλλά μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα minigames όπως gun war και να προσθέσετε ένα αντικείμενο όπως όπλο και σφαίρα αυτό είναι όλο 😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά προσθέστε μερικά αυτοκίνητα που μπορούν να τρέξουν στο δρόμο και το σχεδιάσαμε μόνοι μας.
Ποιο παιχνίδι θυμίζει περισσότερο το Minecraft - Παιχνίδια ...
ВЕРТОЛЕТ БИТВА: 3D полет Экшен qwol
Ολοκαίνουργια περιπέτεια σε έναν ολοκαίνουργιο κόσμο ... Περιπέτεια. Εκσυγχρονίζω : December 10, 2021 ... RealmCraft 3D Mine Block World. 96104039 Λήψεις
Λατρεύω το πώς μοιάζει πραγματικά το παιχνίδι. Τα γραφικά είναι καλά και τα mobs είναι επίσης ωραία... Το πρόβλημά μου είναι.. 1,το χειριστήριο είναι λίγο μικρό και δύσκολο να ελεγχθεί.. 2,τα γραφικά όταν το γύρισα στο υψηλότερο υστερεί σαν uckk..Πώς πρέπει να χτίζω όταν ξεπερνά το lag...... Δεν έχω πρόβλημα με τις διαφημίσεις γιατί δεν εμφανίζονται ούτε μία φορά....... Btw. Χρησιμοποιώ αυτήν την εφαρμογή από τον Δεκέμβριο του 2017 και μου αρέσει τόσο πολύ..... Ακριβώς όπως ένα minecraft....
Wth! Έπαιζα 5.3.0 στο τηλέφωνο του μπαμπά μου ο μπαμπάς μου διέγραψε το realmcraft και όταν το εγκατέστησα ξανά δεν ήταν 5.3.0 ήταν 5.2.0, διορθώστε αυτό το πρόβλημα.
Είναι καλό παιχνίδι. Παίζω lokicraft πριν και ήταν ένα κακό παιχνίδι αλλά είναι φοβερό. Διορθώστε τα σφάλματα και τις δυσλειτουργίες του. Προσθέστε επίσης τη δυνατότητα λήξης γιατί το έχω βάλει πολλές φορές αλλά δεν ξέρω πώς να καταλήξω σε αυτό το παιχνίδι. Έχετε αυτό το χαρακτηριστικό και σας ευχαριστούμε για αυτό το ωραίο παιχνίδι.
Η μετακίνηση του φυσικού σώματος είναι καλή στο χειριστήριο, αλλά το να κοιτάς τριγύρω (δεξί joystick) είναι φρικτό. Έχει μόνο τις τέσσερις βασικές κατευθύνσεις.
Είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια και δεν μπορείτε πραγματικά να δημιουργήσετε πολύ καλά λόγω του τρόπου με τον οποίο είναι η οθόνη και είναι πολύ δύσκολο να συλλάβετε ζώα
Όρεπ ωραία
Καλό
Αγοράστε το BLOCRAFT - Microsoft Store el-GR
Για πολλούς προσθέτουν plz αφαιρέστε τις διαφημίσεις Είναι διασκεδαστικό, αλλά να διαμορφώσει τις διαφημίσεις Οι διαφημίσεις που μόλις αναλαμβάνουν το παιχνίδι είναι σε πολλά aaaaaaaaaaaaddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddssssssssss!
Είναι τέλειο αλλά λίγο κολλάει !!
Θα βαθμολογούσα υψηλότερα, αλλά το παιχνίδι διαγράφει τους κόσμους μου, επίσης, τα ζώα εξαφανίζονται μετά από μια ώρα, ακόμα κι αν εξημερωθούν. Επίσης, προσθέστε περισσότερα χρώματα αλόγων και φτιάξτε το έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε λύκους σε δημιουργική ειρήνη.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΑΡΤΗΣ ή ΣΗΜΑΝΤΕΣ ΤΟΠΟΥ. (ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ) ΑΥΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΗ. Καμία από τις προόδους σας δεν θα έχει σημασία εάν απομακρυνθείτε πολύ από το σπίτι εξερευνώντας, προσπαθήστε να δημιουργήσετε μια βάση οπουδήποτε εκτός από το μέρος όπου σας γεννούσαν στην αρχή ή εάν θέλετε πολλά σπίτια. Υπάρχει μόνο ένα σύμβολο σπιτιού στην πυξίδα. Δεν μπορείτε να το επεξεργαστείτε, να το μετακινήσετε ή να αποκτήσετε άλλο δείκτη αρχικής σελίδας. Ο μόνος άλλος δείκτης που εμφανίζεται είναι το τελευταίο μέρος που έχετε πεθάνει το οποίο αλλάζει κάθε φορά που πεθάνετε.
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά λείπουν πολλά πράγματα σε αυτό, όπως armor stand, night eye, κ.λπ. και κάτι ακόμα πρέπει να κοιτάξω ότι τέρατα όπως slime, creeper, αράχνη δεν πεθαίνουν στο φως του ήλιου που με ενοχλεί. Και επίσης πιστεύω ότι πρέπει να υπάρχει ποικιλία από πόρτες, πόρτες, κρεβάτι κλπ. Διαφορετικά είναι καλό παιχνίδι. Έλεγα επίσης ότι και οι χωρικοί πρέπει να κοιμούνται το βράδυ και αυτά τα πράγματα θα μπορούσαν επίσης να το κάνουν παρόμοιο με το minecraft.
Θελω να βρω ενα minecraft που να ειναι κανονικο χωρις να πληρωσω.#απελπισμενη
Χαχαχα, τι θα έπρεπε να είναι αυτό;! Δεν τρέχει καν! Μια προσπάθεια όμως!
Λήψη Egg Wars (com.sandboxol.indiegame.eggwars) .apk 1.5.1.3 Android App. App ... RealmCraft 3D Mine Block World APK ... Block Craft 3D:Building Game APK
Είναι ένα καλό παιχνίδι χειροτεχνίας και υπάρχει και λειτουργία για πολλούς παίκτες, αλλά μερικές φορές οι διαφημίσεις βγαίνουν σε πολλούς παίκτες σε έναν παίκτη, είναι εντάξει αν έρθει και η διαφήμιση, δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά παρακαλώ αφαιρέστε τις διαφημίσεις σε πολλούς παίκτες και δεν μπορούμε να παίξουμε επιβίωση για πολλούς παίκτες, γι' αυτό δίνω 4 αστέρια
Αυτό το παιχνίδι είναι καλό, αλλά το κουμπί και ο διακόπτης για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν λειτουργεί.
ειναι τελειο
Είναι πραγματικά σαν το minecraft, αλλά τα πράγματα που μας καλύπτουν σαν πανοπλία εξαφανίστηκαν αλλά δεν ξέρω γιατί;;; Και πολλά πράγματα βγήκαν από τα σεντούκια και πήρα χρυσό αλλά σκάβοντας πήρα ηλεκτρισμό γιατί;; Παρακαλούμε ο διακομιστής realmcraft να επιδιορθώσει τις δυσλειτουργίες και τις αδυναμίες αυτού του παιχνιδιού 😭😭 είναι πολύ καλό αλλά περιέχει σφάλματα και σφάλματα
Λοιπόν έχω το κανονικό minecraft από apk αλλά έπαιζα αυτό το παιχνίδι από πριν. Θα ήταν καλύτερο να βάλουμε φίλους στον κόσμο και θα μπορούσαν να μπουν και επιτεύγματα για το Xbox
ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΣΣΤΙΚΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
3 αστέρια μόνο επειδή όταν καθάρισα τη διαδρομή το χειριστήριο είναι τόσο δύσκολο στη χρήση, παρακαλώ αλλάξτε το χειριστήριο αυτό είναι μόνο το πρόβλημα στο παιχνίδι είναι δύσκολο να ελεγχθεί
RealmCraft 3D Mine Block World রোমাঞ্চকর ijxf
Είναι αργό, δεν υπάρχει τρόπος να σκύψετε σε αντίθεση με το Minecraft που θα εμπόδιζε τους παίκτες να πέσουν στο κενό κατά τη διάρκεια των πολέμων κρεβατιών, και υπάρχει το πρόβλημα της διαφήμισης. Ναι, ξέρω ότι υπάρχουν τρόποι για να απαλλαγείτε από τις διαφημίσεις, αλλά εξακολουθώ να βγάζω ένα αστέρι!