Post by erimhipfetuc on Feb 17, 2022 19:54:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Buildings for Minecraft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ قفل سنگهای قیمتی ▞▞▞
▞▞▞ Buildings for Minecraft 2022 version ▞▞▞
سرکاریه وقتی که خونه رو وارد پیج میکنی میری توی پیچ از بازی میای بیرون
خیلی عالیه ولی چرا پخش اینترنتی شو نمیاره خواهش مکنم جواب بدید
خوب خوب است من همیشه از آن استفاده می کنم
لحظات خنده دار ماینکرافت آپارات
خرید و قیمت خرید اورجینال بازی American Truck Simulator | ترب
گوه چگونه بازی های کامپیوتری که بیماری های او را در رکعت دوم خوانده اند که به مردم و سازمان های دولتی در رکعت دوم خوانده شده اند که به مردم و سازمان انتقال خون به چه کسانی کمک می کنند الف و ب سلام خانم معلم عزیز کی. میاید و سازمان انتقال خون به چه کسانی کمک می کنند الف و ب سلام خانم معلم عزیز کی میاید و سازمان انتقال خون به چه کسانی کمک می کنند الف و ب سلام امیر قلعه را دانلود و آپلود فایل رو از این کارت های او در نماز رکعت. توسط شرکت ملی پالایش سلام امیر قلعه را دانلود و آپلود فایل رو از این
برای جابجایی ساختهایم از دنیا به دنیای جدید شگفتانگیز است. به ویژه دنیای بلند مدت من هر زمان که یک به روز رسانی بزرگ اتفاق می افتد، داشتم. فقط کاش راهی برای چسباندن بیلدها در انتها و پایین وجود داشت. باحال خواهد بود
لطفاً برنامهای را که در حال بارگذاری آن است دیگر در دنیا بهدرستی مرتب کنید... این بهترین برنامه در بین همه برنامههای دیگر است... فقط لطفاً آن را مرتب کنید
من نصب کردم طبق گفته کسایی ک نظر دادن، خونه ها و ایموجی ها و ماشین ها رو هم برام نشون میده اما فقط در حد دیدن و وقتی اینستال میزنم میگه باید بری تو نظر و ی چیزی رو فعال کنی،ولی بازی اصلا منطق و اون. گزینه ک میگه رو نداره،اصلا پاکش میکنم بدرد نخور بود
عععععععااااااااالللللللییییییییی بهترین برنا مهی ماینکرفت است
این برنامه بسیار زیبا و جالب است 👍 من عاشق این برنامه هستم
در نسخه 1.18.0.24 کار می کند تا زمانی که ضامن "آزمایش های وانیلی" خاموش باشد، در غیر این صورت سینه ها، بشکه ها و غیره خالی هستند و جهان ها شکسته می شوند. نمی توانید چیزی را در زیر آب یا روی خشکی قرار دهید، مانند ژئود یا خانه. خرابی های مکرر با یا بدون Toggle. هنوز 5 ⭐⭐⭐⭐⭐ بده
Buildings for Minecraft 娛樂 ulab
ممنونم
برنامه بسیار کیری و ارزش این حجم را ندارد😊
تایه مدت خوب کار میکنه ولی بعد از یه مدت دیگه کارنمیکنه باید اونو حضف بعد دوباره نصب کنید
من خیلی از این برنامه ناامید شدم که به من گفت تنظیمات minecraft را تغییر دهم و من همانطور که خواسته شد انجام دادم و مدام به من می گفت که آن را تغییر دهم. من از این برنامه انتظار بیشتری داشتم. دوست دارم ypu این مشکل را برطرف کند. من حتی بررسی کردم که روشن است و روشن است، بنابراین از Minecraft خارج شدم و حدس زدم که چه چیز جالبی است - شوخی کردم که هنوز کار نمی کند، لطفاً آن را برطرف کنید!
این برنامه ساخت های شگفت انگیزی دارد اما همیشه کاری به دنیای من می کند و من از آن بسیار متنفرم. من نمی توانم باور کنم که برگه من چقدر مشکل دارد. من حتی مجبور شدم Minecraft خود را فقط به خاطر این برنامه حذف نصب کنم.
اونایی ایکه میگن زمین سیاه میشه کم واسه برنامه فشار بیارید تا نرینه
وقتی سعی کردم یک ساختمان را دانلود کنم و وارد Minecraft شدم، ساختمان آنجا نبود و دقیقاً مراحل را دنبال کردم
عالی است
خیلی خوبه خونه هاش ولی خب اگه هر روز به خونه ها اضافه میکردین خیلی بهتر میشد و من برای همین یه ستاره نمیدم چون خونه هاش بیشترشون به درد نمیخوره ولی به هر حال خوبه😄
عالیهولی چهار ستاره میدم چون وقتا ساختمونا رو نمیاره
بهترین برنامه اما چرا من نمی توانم کار خودم را در برنامه جستجو کنم حتی دوستم نمی تواند جستجو کند می خواهم کارم را با او به اشتراک بگذارم اما نمی توانم امیدوارم که بتوانید آن را برطرف کنید.
چرا نمیاره تا بازی کنم
من این برنامه را گرفتم و از آن متنفر شدم! ابتدا کار کردن با آن بسیار آسان بود اما به نوعی در مورد دنیای Minecraft من جدید بود و می توانستم به نوعی به آنها دسترسی پیدا کنم. دوم اینکه Minecraft من را خراب کرد! یک ترن هوایی روی آن دانلود کردم و خراب شد. منظورم اینه که من سعی کردم وارد Minecraft بشم و دوباره برمیگرده و اجازه ورود نمیده!!! حالا من باید 7 دلار بیشتر بپردازم تا آن را حذف و دوباره نصب کنم و تمام دنیاهایم را از دست بدهم!!!
سلام و ارزادب این بازی عالی هست کی میگه بده کیرم و بخوره
فوش ندیت این برنامه الی😠😡🤬💋❤❤💋❤💗💙💗💗💗💖💫
واقعا محشره ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
این بازی وحشتناک را قبلاً از آن استفاده کردم و آن را ساختم، اما حالا هر کس آنقدر احمق بود که آن را تغییر داد، برای دستگاه من وحشتناک شده است لطفاً هر کسی که این را ساخته است این مشکلات را حل کند: دانلود می کند اما در نود و هشت درصد من را گیج می کند و من را بیرون می کند و دنیاهای من را بار نمی کند! اگر میگوید ممکن است برای دستگاه شما بهینهسازی نشده باشد، این وحشتناک است، متوجه این موضوع نشوید، لطفاً به من پیام دهید یا اگر صادقانه آن را یک طرفدار و عاشق ماین کرافت درست کردهاید، به من پیامک ارسال کنید.
این بهترین است زیرا این مد سریع از واقعیت ساخته می شود اما تقلب است
خوبه ولی حیف که ماشین هاش حرکت نمیکنن حالاخوه سر یک دقیقه میتونی یه خونه لاکچری درست کنی😎
میشه لطفا راهنمایی کنین چجوری مپ ها رو بریزم تو ماینکرفتم♥️
تأخیر زیاد استادیومهای فوتبال خیلی کوچک هستند، این را به کسی توصیه نکنید
این برنامه را دوست دارم، ساختارهای فوقالعادهای را برای ایجاد در دنیای شما فراهم میکند، اما من از مکانیک پشت آپلود کار خود متنفرم. من میخواستم یک ساختمان را آپلود کنم، اما عملکرد آپلود نامناسب است، نیمی از آن فقط تخمریزی میکند و هنگام انتخاب بلوکهای ساختمان اغلب بلوکهای دیگر را پوشش میدهد.
Buildings for Minecraft መዝናኛ mwn
برنامه خوب است، اما اگر یک ساختمان بزرگ بسازید، برای دانلود ساختمان مانند فرودگاه آهسته می شوند
عااااالی یه مشکل داره اونم اینه که وقتی خونه میزاری ماینکرافت کمی از زمینشو سیاه میکنه کنین.
بازیش خیلی چس ان
Minecraft Dungeons یکی از بازی های اکشن-ماجراجویی است که از کاراکترهای خزنده بازی کلاسیک سیاه چال الهام گرفته و آن ها را وارد دنیای ماینکرفت کرده است.
این یک راه قانونی برای ایجاد یک خانه بدون استفاده از تقلب در دنیای شما است
Buildings for Minecraft Zábava yrya
این برنامه عاالللللللللی فوقالعاده هستش
Buildings for Minecraft Intrattenimento afff
این اصن بازی نیس نصب نکن 😐😑😑😑😑
این کار است، اما شما 3 ساختن جهان خود را شکسته است
لطفاً بلوک های انتخابی را اصلاح کنید
Pocket Ants: Colony Simulator Стратегије hmwn
کار عالی با برنامه👍 اما وقتی رفتی و Minecraft را حذف کردی و دوباره آن را دریافت کرد و وقتی به دنیای خودت رفتی مثل سیاه و سفید فقط سیاه است که نمی توانی چیزی را ببینی فقط بلوک ها را می بینی؟؟؟ 😒 اما به اندازه 4 در یک دارای کار می کند.
برنامه فوق العاده است اما... بعد از اینکه خانه را دانلود کردم دنیای من صاف شد
وقتی از دنیای خودم استفاده میکنم و از رنگ قرمز استفاده میکنم، من را از سیستم خارج میکند، زیرا آنقدر بزرگ است که جا نمیشود؟ آیا می توانید آن را برطرف کنید و مانع از خروج من از برنامه شوید. این باعث می شود فکر کنم اگر بخواهم از دنیای خود استفاده کنم، این کار بی فایده است. فقط روی کوچیک کار میکنه ولی روی بزرگ کار نمیکنه!!!!! این برنامه به جای سرگرم کردن فقط باعث عصبانیت من می شود.
اوه من فکر نمی کنم خیلی خیلی خوب باشد. اما من به شما سه ستاره می دهم☪️ چون یک ساختمان را از اشتباهم نصب می کنم و سپس بر undo تغییرات ضربه می زنم، تمام ساختمان هایی که نصب کرده ام همه از بین رفته اند. خیلی بلند فریاد میزنم: چه جهنمی....!! 😖😞😭😨😕