(iOS) Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games megcsal több állóképességet
Feb 17, 2022 20:09:35 GMT -5
Post by erimhipfetuc on Feb 17, 2022 20:09:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ megcsal több állóképességet ▞▞▞
▞▞▞ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games 2022 version ▞▞▞
Nekem nagyon tetszett. Mindenkinek ajánlom!
Nagyon részletes és élénk, de a hirdetések folyamatosan felbukkannak, és idővel nagyon idegesítő leszek, néhányuk be sem záródik. Ezt a remek játékot leszámítva jó munka.
Ez az alkalmazás csodálatos! A hangok rendkívül kielégítőek, a slime valódinak tűnik, és még azt is elárulja, hogyan kell elkészíteni a slime-ot Ezt abszolút ajánlom. Az egyetlen ok, amiért 4 csillagot adok ennek az alkalmazásnak, az az, hogy túl sok hirdetés volt. Valahányszor visszamegyek a kezdőlapra, hirtelen a hirdetésekhez jutok, és valahányszor egy lejátszani kívánt iszapra kattintok, a hirdetésekhez jutok. De ezen kívül ez az alkalmazás csodálatos! Bátran ajánlom ezt (>//<)
Az egyik oka annak, hogy ez a játék nem ötcsillagos, az az, hogy néhány eszközömön meghibásodik. Az iszapokat is csak az alkalmazás tulajdonosaival oszthatja meg. Összességében nagyon jó élmény. Egy dolgot utálok, az a tejszerű iszapban lévő habgyöngyök. SZORZATOS zajt ad. Ez a játék legalább háromcsillagos. Mindenképpen megéri kipróbálni!!
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Lifestyle znt
Aranyos és valósághű
Nagyon szeretem 💖ezt a játékot!! nagyszerű élmény és kielégítő 😌 és 🔓 az összes színt, iszap típust és dekorációt, de utána kicsit unalmas lett🥱 szóval kérlek frissítsd fel a játékot több slime-al, jó vagyok a reklámokkal, jó 😎 de 5 csillagra értékelem ezt a játékot 🌟 mert ez a kedvenc játékom 🥰 ha nem frissítetted, akkor is köszönöm.✌
A játék nagyszerű ASMR-t nyújt, de szeretném, ha több olyan funkciója lenne, mint az iszap, és valószínűleg csak több jutalom lenne, mint egy új iszap. Tedd jobbá a játékot, és soha nem tudhatod, mi van, ha mások is így gondolják.
szerintem jo jatek
Ez a játék mesés, imádom, de annyi hirdetés van, ezért kérem a fix.it-t, és nagyon kívánom az avokádó dekorációt, miért nem választod ki, amit szeretnél, és fizetsz érte
Még nem próbáltam ki de azért nem egy(💩💩💩💩💩💩💩💩💩) 😆😆😆😆😆😆
Szeretem, hogy nagyon szórakoztató vele játszani, de néhány reson miatt sokáig tartott a telepítés, majd amikor telepítette, távolítsa el, nem tudom miért!
Amikor először letöltöttem, nagyon tetszett, de most el akart távolítani a játékot. Van néhány probléma, kedves fejlesztők, kérjük, olvassák el ezt. Amikor először vizes iszapot készítettem, más hangja volt, mint egy tépőzárnak. Amikor újra elkészítettem, a normál hangja volt. Ez más nyálkákkal is előfordul. Másodszor, az összes iszap, amit készítettem, elveszett, és a lulu játékában készített iszapok eltűntek. Kérlek javítsd ki, mert ez a játék a kedvencem az összes közül. Köszönjük támogatását és idejét.
Szeretem. De még jobban örülnék, ha több fajta slime és több játék lenne. 5 csillagot adnék rá, ha lenne több játék. 👍👍👍
Super Slime Simulator: Jeux ASMR et DIY amusants Style de vie tytw
Nagyon jó én eltudom vele húzni az időt! 😂👌🏻Csak egy a bajom☹️hogy túl sok benne a reklám.
nem rosz
Ez a játék az egyik legjobb játék, amit valaha játszottam. Aranyos bűbájokat lehet gyűjteni, és nagyon sokféle nyálkát lehet gyűjteni, és még sok más. Próbáld ki a squish játékukat is, ez csodálatos!!!❤️
Sudycs,
Szar a világ legszárabja😊😙😍😜😎
Ennek mi az értelme?
Na először is ha kritikus kifejtést akarsz írni akkor bazdmeg először is tanuld meg a k.rva nyeltant. de amugy jó játék
Szerintem ez az alkalmazás elképesztő, de vannak olyan dolgok, amelyek hibákat okoznak, például ha túl sokat játszol az egyik iszapral, az olyan, mintha elpárologna, és egy óriási foltból egy kis labdává válik, és ez idegesítő. tudom, hogy visszaállíthatod az iszapot, de ezt most mindenki nem akarja megtenni, ez csak egy dolog, ami ezzel az alkalmazással szokott lenni, de túl hosszúra tettem ezt a dolgot, így senki sem akarja majd elolvasni, annyira sajnálom, hogy túl hosszú és majdnem eléri az 500-as határt, így meghaltam
Kicsit unalmassá vált az út során, eleinte szórakoztató volt, de aztán nincs igazán értelme, ha már mindent megvan. A bátyámnak nagyon tetszik, azt mondta: "Úgy néz ki, mint a guba!" De ha egyszer kinyit egy iszap, mint a "fagylalt nyálka", az egyáltalán nem olyan, mint a fagylalt, ugyanaz, mint a vajas iszap, csak nem olyan vajas. Túl sok hirdetés, és fizetni kell azért, hogy eltüntesse őket. Kicsit túl sokáig tart azonban a nyálkák összekeverése.
Run Forrest Run: Running Games Arkade varr
Én ebben nem tudom mi a nagyon jó de mások biztos értik és mindenki azt mondja h jó szóval gondolom velem van a gond szóval töltsétek le xd
Rendben van... De a hirdetések nagyon borzalmasak. Tudom, hogy pénzt kapsz a szponzorálásból, de kérlek, próbáld meg csökkenteni az hirdetések mennyiségét. Ez még mindig elég tisztességes, de megpróbáltam letölteni néhány iszap alkalmazást, és valószínűleg ez az alkalmazás a legmegfelelőbb asmr, amikor a stressz. Ez mind tőlem – még mindig elég tisztességes alkalmazás, azon kívül, hogy hány hirdetése van
Ez az alkalmazás valóban kielégítő, félreértés ne essék, de én csak az a fajta ember vagyok, aki nagyon hamar megunja, ezért olyan alkalmazásokat töltök le, amelyek minden nap új lehetőségeket kínálnak, vagy csak úgy, hogy sok lehetőségük van, de a nyálka többnyire ismétlődő. és ez egy kicsit kiábrándító, de úgy gondolom, hogy összességében csak... ok..is..?
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Lifestyle ibyx
Csodálatos és annyira szórakoztató, hogy szeretem a nyálkát, különösen a szivárványvarázslatot. Imádom, hogy milyen könnyű érméket szerezni. Nekem nem sok reklám. Szeretem a lulu minijátékot, szeretem, hogyan tudsz játszani az általad másolt iszapokkal. De két dolog a festék iszapjával kapcsolatban, amit szeretném, ha elmentené a nyálkába, hogy mindig vissza tudjon játszani vele (ha van mód, kérem, mondja meg nekem), adjon hozzá valamit, úgynevezett rágógumi iszap
Ha nem akarsz hirdetéseket, kapcsold ki a wifit
nagyon jo ajanlom telepitsetek le
Ez egy nagyszerű játék. Valószínűleg ez a legközelebbi dolog az iszaphoz a készülékén. Csak szerintem egy kicsit túl sok a kiegészítés. De nem túl zavaró. Én ajánlom.
Imádom ezt az alkalmazást. Annyiszor játszottam, hogy nem tudom nyomon követni a számot. Növeli az integritását.
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Gaya hidup whyc
mi az értelme?? ez sar
Imádom, ahogy megoszthatod az iszapodat, és feloldhatod a dekorációkat és az iszaptípusokat! A mini játékok annyira szórakoztatóak, hogy soha nem unatkozom, mindig van mit csinálni. Teljesen ajánlom ezt az alkalmazást!
Ez egy csodálatos alkalmazás, és egyáltalán nem zavaró számomra. Ezt az alkalmazást ajánlom, mert nagyon szórakoztató iszap készíteni és játszani velük. Különféle iszaptípusok esetében is különböző módokon lehet őket elkészíteni, így nem ugyanaz a dolog. feltétlenül töltsd le, ha tudsz
szeretem ezt a játékot. kielégítő, nagyon függőséget okoz, és egyben időgyilkos is. de levettem a csillagokat, mert néhány iszaprecept nagyon irreális. A spektrum például semmiképpen sem csak ragasztó, víz, aktivátor és csillogás. irreális. és a chunky nem csak ragasztó, víz és aktivátor. szintén irreális. ha ezeket a változtatásokat rosszul hajtja végre, adjon 5 csillagot.
Cseszet rosz XD
Jó hogy lehet vele háttèrkèpet csinálni.
Nagyon kockás!!!!
Jól van. De a hangeffektusok lehetnének jobbak, és az iszap egy kicsit valósághűbb. A kedvenc iszapom a levegős, ez a legkielégítőbb. De összességében az alkalmazás nem rossz.
Ez az alkalmazás csodálatos! Ez annyira kielégítő alkalmazás, és a nyálka elégedettebbé tesz, és tetszik a díszítése. És nagyon szeretem ezt az alkalmazást, és nincsenek hirdetések, és nagyon szórakoztató játék, ezért adok 5 csillagot
3 csillag, mert a legtöbb iszap esetében a szín néhány területen megy el, nem pedig az egész iszapban, és az esetek felében az iszap csak nagyon zavaros, de a hangok túl jók.