Post by erimhipfetuc on Feb 17, 2022 20:15:35 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS stratégiai ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Art of War 3: RTS stratégiai IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódgenerátor érméket ▞▞▞
▞▞▞ Art of War 3: RTS stratégiai 2022 version ▞▞▞
Ez egy nagyszerű játék, de szerintem az ellenállási egységek gyengébbek, mint a konföderációs egységek
Kaphatunk egy offline részt? Úgy értem, mint egy új háborús típus létrehozása az MI-vel, de egyjátékos és offline
Kérjük, javítsa ki. Hiba történt a szerverhez való kapcsolódásban az alkalmazások frissítése után
Ez egy jó Gear Game, mint egy Net-játék, a Generals. De a térképek túl kicsik. Ha lehetséges, szeretném javasolni a nagyobb térképek biztosítását és további funkciók hozzáadását, mint pl. 3v3, 5v5 és így tovább. Remélem, ez szórakoztatóbb lesz a játékosok számára. Kösz.
fantasztikus játék de bővithetnétek tőbb választható oldalal nem csak kék és pirós hanem tecnologiáju parancsnokokkal mikor lesznek további küldetések 50.szintöl?
A játéknak nincs igazán értelme PvP-ben. Hogyan támadhat meg egy ellenfél körülbelül 30 3-as szintű nehéz tankkal, körülbelül 50 katonával és 8 2-es szintű vadászrepülőgéppel, amikor csak 7-es szinten vannak. Semmi esetre sem lehet ennyi cp-jük 7-es szinten. Nyilvánvalóan valami hack-nek kell lenniük. vagy valami.
Az egyetlen dolog, amit nem szeretek, az az, hogy nem tudok bejelentkezni az ios fiókommal androidon 🙁
Ez a legjobb valós idejű stratégiai játék, amivel valaha játszottam. Ez az én tapasztalatom
Igen jó!
Rendben, sok a betöltés az ajánlatokért, de offline nem játszható, és csalódottság
Ez az egyik legjobb játék, ami valaha volt életemben, és sokáig volt nálam, és véleményem szerint ez egy igazán nagyszerű játék. Köszönjük a Gear Gamesnek, hogy létrehozta ezt a játékot.
Egy tetu jatek. Egy szint utan mar csak olyanokkal rak ossze, hogy eselytelen vagy tournamentben. Nyomhatod a boostokat folyamatosan lehetsz prémiumban akkor is veged. 2-3 szinttel nagyobbal is osszetesznek, hogy eselyed se legyen. Azt akarjak, hogy kolts sokat a jatekra. Tetu banda
remek stratégiai játék.szórakoztató. csak ajánlani tudom
Art of War 3:RTS strategy game Strategy rlcg
C&C/supreme Commander rajongóként ennek a pvp-nek a fantasztikus játéka eltart egy ideig, amíg mindent kinyit, de ha végigcsiszolod a kampányt, a legtöbb cuccot megszerezheted. Rengeteg építő buffot és aranyat osztogatnak, néhány embernek előnye lesz, mert több pénzt költ.
nem akarok hősöket.. minden stratégia használhatatlanná válik, és minden egységből szúnyog lesz a hősökkel.. mint csak a hőscsata.. tönkreteszed a játékot a hősökkel és én elmegyek.. Biztos vagyok benne, hogy nem csak egy vagyok
A játékban van lehetőség, de még sokat kell dolgozni, hogy a játék olyan szórakoztató legyen, mint a C&Q. A felhasználói felület nem barátságos, a csapatok mozgása nem működik, ha kiválasztod őket egy adott épület vagy ellenséges csapat lelövésére, ők ennek az ellenkezőjét teszik, nem tudnak felbontani egy épületet, ha alacsony az energiád, és helyet cserélsz egy épületre, korlátozott irányíthatja a kampányt, ahogy az oktatóanyag vezérli, és így tovább. sajnos nem tudok sokat mondani, mivel a playstore felülvizsgálatnak van egy bizonyos szókorlátja.
Piros figyelmeztetés telefonokhoz. Nem került sokba. Lovely Komolyan, ez egy jó játék, de rosszul kiegyensúlyozott, mivel nagyon erős P2W hatása van a PVP-ben. A kampány remek móka, és az előrehaladás rendben is lenne, ha nem lenne olyan költséges/időigényes. Annak ellenére, amit sokan mondanak itt, a szerverek hihetetlenül stabilak, ha lefagy vagy megszakad a kapcsolat, az az interneted. Fejlesztők, kérjük, fontolják meg, hogy ezt a játékot fizetőssé tegyék, és hagyják abba a P2W modellt! Itt van egy potenciális drágakő!
Art Of War 3:เกมกลยุทธ์ทางทหาร ยุทธศาสตร์ klc
Elkezdtem nem játszani ezzel a játékkal, mivel a fejlesztő meccsenként időzítőt ad hozzá, ami miatt nagyon ideges vagyok amiatt, hogy még alacsony rangú és alacsony fejlesztésű vagyok, illetve magas rangú és fejlett ellenfelem, le tudom győzni őket, csak adj egy időt
Ez a legjobb játék.... Valaha játszottam, jó forrása az idő múlásának, és élveztem is..... azt javaslom minden játékosnak, hogy telepítse ezt a játékot, és játsszon egyszer..... biztos vagyok benne, hogy az lesz nem tudom eltávolítani ezt a játékot ............... jó munkafelszerelés játékidő, értékelem a munkáját.....
Jó játék. De a Commander lavel 14 után fizetned kell a prémiumért és annyi csizmáért, amennyit csak tudsz. Ha nem nyersz, nagyon kemény lesz.
rossz vicc
A PvP-nek fejlődnie kell. Szerintem a mérkőzés idejét le kellene csökkenteni 30 percre, az erőforrás-termelést pedig az idő előrehaladtával kell növelni
A legutóbbi frissítés lényegében megduplázta az idő- és pénzmennyiséget, amely minden frissítéséhez szükséges, az új egységek és épületek mellett. A játékban mindig is fizetni kellett a nyerésért, de most ez a legrosszabb, amit a játék során láttam körülbelül 2 éve. A teljes közösségi chat ugyanazt mondja sok klánnal, és egy hónapos bojkottra buzdít, hogy elősegítse a változást a fejlesztőkkel a legutóbbi készpénzfelvétel során. Ne töltsön le a legújabb leküzdhetetlen fizetőfallal.
Art of War 3: RTS रणनीति खेल रणनीति nuu
Ez a játék nagyon szórakoztató és a koncepció nagyszerű. 17. szintű játékos vagyok, aki több száz dollárt fektetett be az AOW3-ba. A frissítési fa és a költségek túl magasak. A frissítés ideje SOHA egyetlen tételnél sem haladhatja meg a három napot, még haladó szinten sem. Több száz frissítésre van szükség, amelyek exponenciálisan drágábbak az idő/kreditek tekintetében. A képességkártyák, az egységfejlesztések és most a hősök... ez túl sok. GG elveszted a bizalmadat. Fontolja meg egy olyan előfizetési modellt, amely rangonként egyenlő frissítésekkel rendelkezik.
Bubble Pop! Puzzle Game Legend પઝલ ihc
Félelmetes. Köszi nagyon Szuper
Folyamatosan pvp-csatákba futok olyan emberek ellen, akik túl sok egységet és túl sok épületet és erőforrást tudnak túl gyorsan előállítani. Úgy értem, hogy folyamatosan támadnak a harcjárműveket használó játékosok a harc kezdetétől számított 5 percen belül. Folyamatosan hatalmas ellenséges bázisokat látok ugyanabban az időkeretben. Még csak 8-as szintű játékos vagyok. A fejlesztők azt állítják, hogy szint szerint párosítják a játékosokat, igaz?
az a tény, hogy pénzt kell fizetnie, hogy lássa, milyen térképen játszik, és milyen ellenféllel küzd, az a fizetés a győzelemért, minden rts játéknak lehetőséget kell adnia minden prémium vagy nem prémium játékosnak arra, hogy ellenőrizze a térképet a meccs kezdete előtt, én soha játszani pvp cz-t az ellenfeleim általában prémiummal rendelkeznek, és jobban ismerik a térképet, mint én. Az erőforrások pvp-ben való gyűjtése vagy elképesztő előnyt, vagy nagyon lehangoló hátrányt eredményezhet, én csak 2 játékos vs bot játékot játszom. Ez az egyetlen játékmód, amely nem tartalmaz ptw-t.
Ez egy csodálatos játék annak ellenére, hogy kihívásokat jelent a hosszú frissítések, a frissítések befejezéséhez szükséges napok, a frissítések költsége stb.
Kérjük, adjon hozzá egyéni módot, hogy néha játsszunk a barátokkal. Szeretnék stresszmentesen játszani, mindig a rang mód annyira idegesítő, hogy éjjel-nappal kell koncentrálnom
A csapatok feloldásának egyetlen módja a történet mód. Csak pvp-zni akarok. Nincs lehetőség a csapatok feloldására pvp-n keresztül, azt egyjátékostól kell beszerezni. Ne játszd ezt pvp-re. A játékosok sztori módban haladnak előre, majd pvp-ben törölgetik. Nem vicces.
ez a játék annyira fantasztikus, hogy 4 csillagot adtam rá, mert ennek a játéknak a hálózati kapcsolata egyre rosszabb, így nem tudok megfelelően játszani, bár a hálózati kapcsolatom jó
Ez a játék a legjobb RTS .a párkereső rendszer azonban nem ..úgy értem. mi lenne, ha például a rangod 7/9, és elkezdtél többjátékost játszani .. majd legyőztél a játékodban, megnézed a rangját, ami lvl 13, ami magasabb, mint a tiéd, szóval ugyanaz más játékoknál, mint az MLBB/PUBGM, véletlenszerűek partnerkereső rendszer, de ennek ugyanolyan rangú lvl-nek kell lennie, kérlek javítsd ki, hogy meg tudjam adni a végső árfolyamot😊
Ez a játék az egyik legnagyszerűbb stratégiai játék, amivel valaha játszottam.
Szórakoztató játék és egy ideje játszom. Bármit is mond, szerintem ez a játék egyensúlyhiány. Inkább az Ellenállásnak kedvez. Nagyon jó játék, de valahogy elfogult. Szerintem nem a stratégiáról van szó, hanem arról, hogy melyik oldalon állsz. A grafika viszont szép.
Élvezem a játékot, de azt hiszem, nem értem. Csináltam PVP-t, és vannak mesterlövészek és mesterlövész tornyaik, és fogalmam sincs, hogyan szerezhetem meg ezeket. A gyalogságom eleinte nem mérhető a mesterlövészek ellen, és ez határozottan befolyásolta a győzelmemet. Minden más magától értetődő.
Jo a játék de ét lehet löni a falon ha készitenének egy ijen játékot csak ww2 stilusban akor az job lene
Imádom a játékot... De gondom van a frissítéssel... Segítség?
Alkalmanként az a furcsa nyer, hogy ez, ez az. Azt sem választottam, hogy rögzítse a zászlókat, miért tesz minden alkalommal zászlókat? Nem akarok zászlókat!
Kamerad, mikor készítesz a "Red Alert: Yuri's Revenge"-hez hasonló RTS játékot...? Nagyon hiányzik az a TESLA COIL ELEKTROMOS FÜGGÖNY...!
A bemutató túl hosszúra nyúlik, csalódottság és unalom miatt már kétszer kiléptem a játékból. A vibráció a letöltéstől be van kapcsolva, és egy kis időbe telik, amíg lehetőség nyílik kikapcsolni, ami nagyon frusztráló egy csendes irodában. Remélhetőleg lesz lehetőségem ténylegesen játszani a játékkal és magam is felfedezni, mielőtt törlöm.
Nagyon jó játék
Jó és addiktív. Nem csak a fordításnak kell lennie bármilyen kihívásnak
Az egyetlen igazi online rts androidra, sajnos ez a Pay-to-Win tényezők. Semmi értelme a stratégiáidnak, ha az ellenfeled egyszerűen át tud futni a bázisodon puszta OP egységekkel.
Ez a játék jó, ha van türelmed... Volt némi tapasztalatom, szóval ez normális számomra
Szóval vegyes értékelést adnék erről a játékról. Maga a játék nagyszerű, ha a régi "command & conquer" játékok rajongója volt, ez tetszeni fog. Maga a játék 5 csillagos. A rossz oldala az, hogy ha elkezdi a „PVP”-t, a hackelés rossz. Az én tapasztalatom az, hogy körülbelül a fele csatákkal kell szembenéznie. És egy idő után a "pvp" szükséges. Egy másik értékelő utalt arra, hogy fizess a győzelemért, nem hiszem, hogy ez lenne az, valószínűleg csak csalni futott be.
Ez az egyik legjobb és legvonzóbb játék, amit valaha játszottam. A kezelőszervek jók, a kampánymód pedig zseniális, de javítania kell a grafikán.