Post by sibhemasewi on Mar 6, 2022 14:27:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sausage Wars.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sausage Wars.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ омогућавање вара ▞▞▞
▞▞▞ Sausage Wars.io 2022 version ▞▞▞
Свиђа ми се ова игра, али желим да буде за више играча. Додајте где можете да именујете себе. Додајте лобије за више играча. Додајте рангирање и додајте ОГ скин Молимо! И додајте где можете да гледате и разговарате са другим људима, чак и када гледате. ЕДИТ: Здраво, нисам играо ову игру неко време (јер сам је обрисао због проблема са складиштењем) и када сам је отворио сви моји скинови и ствари су нестале.. Постоји ли начин да их вратим?
Sausage Wars.io آرکیڈ izvl
Добра је игра, али има много тога или додати и сви НПЦ-ови звани ботови иду вама
Врло добро 😍😍😍
УЖАШНО: Умногоме се покварило, када сам хтео да прекинем наставио сам да се крећем, АКО ЖЕЛИШ НАПРАВИТИ ИГРЦУ, НЕКА ЈЕ ДОБРА
Свиђа ми се, откључао сам све скинове и молим вас да ажурирам да постоји ћаскање јер се друге кобасице удружују и то није чак ни фер, па вас молим да разговарате и велики непријатељи раде чудне ствари као што је ходање према мени са ивице и то је варање и мрзим то
Управо видим ово у огласу, а онда ме занима да га преузмем, па и урадим. Онда сам видео да је број 4 међу бесплатним буквално, ова игра је тако сјајна и 100% се препоручује
Почео сам да играм пре отприлике 3 дана. ЗАИСТА волим ову игрицу, оценио бих је са 11/10, једини проблем је што је на мом таблету (алцатаел пики 4) када користим скин прилично заостао, а такође бих волео да постоји режим краљевске битке било би сјајно, али за сада је то одлична игра 1⃣0⃣0⃣✔
Happy Hop: Kawaii Jump Arcade ica
Веома забавно! Деца ће уживати у овој игрици!
На првом нивоу игре моја игра се једноставно срушила и није хтела да се помери тако да сам заглавио. Не купујте ову игру
Ово је толико неугодно да се замрзне када сте усред игре да не бих препоручио преузимање ове игре.
Ова игра би могла да буде забавна, али осећам да су сви ботови или лажни играчи јер вас сви нападају, касни је и игра има толико потенцијала али лудих лабораторија Творац ове игре само жели да ову игру учини ужасном за играње, није забавно када ви сте увек на мети и ова игра је једноставно лоша
Ова игра је помало забавна и смешна, али је добра
Свиђа ми се ова игра. али сви играчи стварно или не
Чини се као да играте са другим играчима, али то су само ботови. Превише лако, без изазова. Немојте да уклањате огласе, верујте ми да није вредно вашег новца.
Забавно, али људи су сенке, не знам зашто
веома забавна игра, свако треба да јој да 5 звездица.
Свиђа ми се та игрица, али начин на много огласа и моји огласи немају чак ни к за излаз из огласа, тако да морам да идем на картицу избриши картицу саусаге варс ио и онда поново играм ИМ ДЕНСТАЛИНГ аххххх им со мад1
Само треба да престанете да правите успорени снимак јер је то досадно
Ја ћу да инсталирам, али зашто пише оцењени тинејџер? Ако је неприкладан и насилан, дајте једну звездицу и поништите га 🌆🌃🌌🌉
брух ова игра је смеће , глупане , бескорисна немој да је молим , рекламе су само срање , рекламе ће се појављивати сваких 5 секунди то ће оставити лош ефекат на твоју децу немој им дозволити да је играју
Гг🎃🎃💪🙊
Чим сам добио ову игру, наставила је да квари, а онда би се игра само замрзнула тако да мислим да још увек постоји грешка.
Свиђа ми се ово и то је игра са кобасицама у којој се бориш, али постоји друга игра није туча и веома је забавна и веома је кул и забавна
Добра је игра, али има глупе количине реклама
Ова игра је невероватна са одличним квалитетом и графиком.... Пошто су ликови довољно слатки да ову игру учине најбољом игром и волим скинове кобасица..Неки скинови су Џокер, Банана, девојка поп звезде, Доналд Трамп итд. и вриске када умремо или када убијемо друге играче.. То је такође добро Али постоји један мали проблем, али ако можете да га решите, молим вас да га поправите када ме други играчи убију тако што ћете ме пустити да паднем на земљу, заглавио сам се у ваздуху неколико секунди док се не померим или нападнем, па поправите ово
Забавно је, али тешко је контролисати и увек паднем са ивице и умрем
Игра је забавна само за рекламе
Не свиђа ми се ово јер се игра поквари сваки пут када се појави на екрану за учитавање кобасица је чудна ствар која изгледа дорито, поправите збогом =/
Добра игра али као
Саисаге варс је амисен у срећан
моја сестра воли да буде хот дог ❤ и убрзо после ручка са мојом сестром игра игрицу и она воли да купи, али она воли да купи девојци кобасицу
Стално квари и не могу да видим свој лик нити да играм игру
Најглупља и најгора игрица на свету!!👎👎🏻👎🏼👎🏽👎🏾👎🏿🙅🙅
Зашто игрици дајем 5 звездица је зато што их има много, али волео бих да има више, молим вас, направите више 🙃
Када изгубите, игра се завршава и одлучује насумични бот да победи ако не, било би добро да се не ради
То заправо није мултиплаиер...