Post by sibhemasewi on Mar 6, 2022 14:33:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tricky Doors ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tricky Doors IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neomezené krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Tricky Doors 2022 version ▞▞▞
Tuhle hru mám moc rád. Je to přímočařejší než série Lost Lands imho, ale je také skvělé vidět skryté aspekty Lost Lands, které se zde objevují také. Zdá se však, že v Levelu 8 "Theater" jsou chyby. Barevný kód neodpovídá nápovědě (podařilo se mi ji prolomit pouze náhodou) a kód trezoru bohužel také neodpovídá nápovědě.
Mám tyto hry rád, ale jsou velmi náročné
Teacher Simulator Jednoduché hry bfj
Skvělé, prožil jsem to od začátku do konce. Podle mě nejlepší ze série.
Skvělé kratší hry, které zvládnete dohrát za méně než hodinu a stále vás nutí přemýšlet
Vlastně tuto hru miluji, ale poté, co jsem dokončil úroveň 8, se mi odpojil telefon a nikdy jsem nedostal klíče k dokončení této kapitoly, takže jsem mohl přejít na úroveň 9. Mám pocit, že jsem byl podveden poté, co jsem hrál tolik ze hry, kolik jsem mohl .
Miluji tuto hru, opravdu si myslím, že je pro mě dobrá na můj věk, udržuje můj mozek aktivní, protože je dobré napadat mě mozek a cvičit paměť, protože nechci všechny ty problémy s pamětí ve stáří, které lidé mají, když stárnou, tak mějte přináší hry, které se chystáme, aby nás závislé na hrách šťastný 😃
Nemám rád hry, kde utrácíte mince, které si koupíte za 1 a myslím 1 přeskočení. Nepotřebuji tuhle hru tak těžkou.
Už přes 3 měsíce čekám, než přijde kapitola 9
Úžasné. Baví mě na hodiny.
hádanky jsou v pořádku, ale hlavní hrdina je příliš hloupý
Pomáhá mi zvýšit výkon mozku 🧠😉
Dobře. Přinutí vás přemýšlet. Scény jsou místy dost tmavé.
Tricky Doors Przygodowe ytwm
Dokončení všech příběhů trvalo asi týden. Bylo to dobré, ale občas těžké. Velmi doporučuji toto stažení.
Opravdu dobrý .. dokončil to, co tam bylo. Odinstalace až do nových desek
Hraju to už podruhé a moc mě to baví. Ano, dostávám nějakou pomoc z návodů, ale většinou se snažím vše vyřešit sám.
Milujte hádanky, vymýšlejte, co dělat a co dál, abyste zjistili vodítka. Jedinou bolestí hlavy je skutečnost, že na začátku není žádný tutoriál, zbývá vám jen to, co vypadá jako obrázek a jak hru proboha pracujete. Skoro jsem to odinstaloval a ohodnotil 1 hvězdičkou. Ale naštěstí jsem už podobné adventury hrál, ale přesto jsem se snažil vědět, jak s hrou pracovat. 2. vydání je, že některé číselné stopy jsou tak malé, že k jejich přečtení potřebujete lupu.
Strašně moc zábavy. Miluji hry, které mě nutí používat mozek. Více od Five-BN prosím!!!!
Mnoho z těchto hádanek prostě není zábavných!!
Zábavné hraní! Snadná navigace a dostatečně náročné hádanky, které vás udrží v záběru, aniž byste byli únavní. Milujte grafiku a minihry a ty, protože jste nestiskli tlačítko přeskočení. Dobrá hra na hraní a zbystření mysli.
Tato hra je prostě ÚŽASNOST!!!!!! DĚKUJEME ZA ODPOVĚDNÉ POŽITÍ!!!!!!
Tato velmi zajímavá a hra, ne příliš východní, ne příliš těžká, jsem závislý
Hodně vás nutí přemýšlet!! Zábava!!
Miluji tuhle hru. V každé kapitole je toho hodně, takže jsem se nikdy nenudila. Nemůžu se dočkat 10. kapitoly.
Dostal jsem se na Epizodu 4, Floating Islands, a hra mě zatím bavila. Zastavil jsem se však těsně před koncem Epizody 4. Nemohu vyřešit ptačí hádanku. Hraji na svém telefonu Android, takže je obtížné vidět a počítat obrázky ptáků. Zkoušel jsem různé číselné kombinace, ale žádná nefunguje. Našel jsem návod na YouTube, který používal 2-3-4, který tam fungoval, ale zkoušel jsem to a nefunguje mi to. Tak jsem zasekl!
Další nudná hra se skrytými předměty, kde jen šťoucháte do obrazovky. SELHAT!
Miluji hru! Napadá mysl.
Z tohohle nejsem nadšený. Když jsem se zasekl a chtěl nápovědu, nápovědou bylo, abych šel na jinou obrazovku. Neřeklo mi to nic o tom, co bych měl dělat, až jsem se tam dostal. Pokud chtěli, abych si koupil coiny za další rady, rozhodně to nebyl způsob, jak mě k tomu přesvědčit. Edit: Nechci kupovat coiny, když vím, že se budou plýtvat na non-hinty.
Tricky Doors சாகசம் dbdd
Závada na pokoji převýšení bk pryč od zoomem
Mám problém s plovoucím ostrovem, který neumí opravit ptačí hádanku
Tricky Doors Przygodowe ytwm
Líbí se mi to!...konečně jsem si zahrál kapitolu 9, nemůžu se dočkat 10! Krásná práce! Prosím, neberte to znovu 3 měsíce lol 😊
Občas zábavné a náročné.
Chyba a nemohla jsem vycouvat z obrazovky puzzle, pokud jsem nepoužil většinu mincí s nápovědou. Pak omylem stisknul reset místo obnovení a vymazalo mě to na začátek scény. Buď nacpaný, kdybych to dělal znovu a okamžitě tuto stupidní hru smazal. Těchto typů her jsou desítky. Doporučuji vybrat si jiný.
Upřímně mě tato hra baví. Těším se na nové hádanky
Dobrá hra
Skvělá hra, žádná energie ke spotřebě, žádné minihry k hraní, přímo k věci.