(Android) Pipes - Anti Stress Plumbing oszukiwać kod nieskończona wytrzymałość
Mar 6, 2022 14:39:42 GMT -5
Post by sibhemasewi on Mar 6, 2022 14:39:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pipes - Anti Stress Plumbing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pipes - Anti Stress Plumbing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać kod nieskończona wytrzymałość ▞▞▞
▞▞▞ Pipes - Anti Stress Plumbing 2022 version ▞▞▞
lubię tę grę
Niezły początek, ale łamigłówki stawały się coraz mniej wymagające wraz ze wzrostem poziomu
Tyle reklam irytujących
To naprawdę dobra i relaksująca gra, gdybym dodał jedną rzecz, dodałbym różne tła, dzięki czemu gra wyglądałaby bardziej atrakcyjnie i przyjemniej dla oka.
zakochaj się w nim 💗
świetna gra
Przyjemna i relaksująca gra. Mechanizm jest prosty, ale poziomy mogą być wystarczająco trudne, więc gra jest całkiem fajna.
To prawie to, co mówi tytuł. Prosta gra, w której można się zrelaksować itp. Jednak posiadanie reklam w takiej grze to po prostu pokonanie celu.
Kocham to . Rozwesel mnie!🤩😍👌
niesamowita gra... trochę nowego interfejsu użytkownika .... PRACA GRT .... mam nadzieję, że do zobaczenia z nowymi grami i nowymi aplikacjami ... wszystkiego najlepszego
Pipes to radosne i relaksujące doświadczenie, muzyka i design są piękne, a ja po prostu chcę dalej rozwiązywać te wspaniałe poziomy. Dobrze zrobiony.
Bardzo dobrze, lubię tę grę
To niesamowita gra, ale nienawidzę twórcy gry, ponieważ serce ♥ nie więcej próbuj
przyjemne i satysfakcjonujące
kojąca gra do grania. Nie wymusza na Tobie reklam w każdej rundzie, tylko po to, by otrzymać bonusy lub dodatkowe życia
Grałem ponad 3 dni z rzędu, ale nie otrzymałem nagrody. 😐.
kocham to.
jakoś lepiej by było nielimitowane ruchy na relaks , ze względu na możliwości odliczania
to fajna gra i bez reklam
czysta grafika, płynne ruchy
Dobra relaksująca gra.
Najlepsza gra dla zabawy i przepustki czasowej 👍👍👍👍🤗🤗🤗🤗
w przeciwieństwie do większości innych gier logicznych, jest to naprawdę fajna gra. Muzyka jest TAK relaksująca, a styl artystyczny po prostu uspokaja oczy. nawet z reklamami to wciąż bardzo dobra gra. 10/10 poleciłoby to.
Fajna, bardzo ciekawa gra
Świetna gra, świetna treść, relaksująca muzyka, a także dobra kontrola nad reklamą. Proszę, podtrzymujcie dobry zespół deweloperów pracy, pozdrawiam!
Relaksujący, ale wciąż umiarkowanie trudny (mam ledwie 25 poziom, może się to zmienić później). Przyzwoita, minimalistyczna grafika z kojącą muzyką i efektami dźwiękowymi. Warto używać słuchawek. Niestety, spokojne wrażenia często psują reklamy. Uważam, że wystarczą stałe banery w dolnej części ekranu oraz reklamy wideo z podwójną nagrodą i reklamy na poziomie ponownej próby. Nie ma potrzeby wyświetlania reklam między poziomami (ma jednak funkcję usuwania reklam). Wiele osiągnięć Google (trudne do zdobycia i niskie exp) i oszczędzanie w chmurze.
Dobra gra
Bardzo podoba mi się pierwsza gra tego dewelopera. Nie uważałem tego za tak trudne i/lub wciągające. Pierwsze 100 poziomów było dobrym wyzwaniem. Potem może co dziesiąty był wyzwaniem. Inni byli naprawdę… głupi… To było jak maszyna reklamowa z niewielką nagrodą. Prawie mam się po poziomie 500. Po prostu nie wystarczyło. Na pewno nie poleciłbym go do zakupu, po prostu bezczynne granie.
Boże, nienawidzę tej gry, nienawidzę jej, nienawidzę jej. Nie ma słów, które mógłbym ułożyć, by opisać, jak bardzo chcę cię uderzyć krzesłem.
Pipes: Zen Garden opiera się na oryginalnej grze Infinity Loop i jej kontynuacji, Hex, dodając płynącą wodę i rośliny: musisz nawodnić swój ogród Zen, zanim skończą ci się ruchy. Pipes to dobrze zrobiona gra, ale nie bardzo mi się to podobało. Wyczerpywanie się ograniczonych zasobów jest stresujące i niezbyt Zen! Punktacja to tajemnica: 10 razy ukończyłem poziom 42 poprawnie i nigdy nie otrzymałem więcej niż 2 z 3 gwiazdek. Zrezygnowałem z frustracji i odinstalowałem grę. Energy: Anti Stress Loops jest znacznie lepszy!
Właśnie skończyłem wszystkie łamigłówki, jest to świetna gra, która stymuluje umysł, a dźwięki są również całkiem relaksujące. Baw się dobrze grając w różne regiony i zbierając różne rośliny, byłoby lepiej, gdyby nazwy roślin były powszechne i naukowe, a także kilka faktów dotyczących roślin.
Portal Knights Пригодницькі nqi
Pipes - Anti Stress Plumbing Jumboq ahj
Spodziewałem się uwolnienia od stresu, ale wszystko, co otrzymuję, to stres i niewielka satysfakcja.
Gra umysłowa 😃🎮
Naprawdę gra zen.
Wiem, że mi odpowiadasz, ale nie ma problemu, odpowiedz mi w świetny sposób.. z drugiej strony chcę ci powiedzieć, że twoja gra jest bardzo dobra i zabawna.
Muszę powiedzieć, że wydaje mi się to dość ironiczne, że gra antystresowa zawiera międzypoziomowe reklamy wywołujące ból głowy, które dodatkowo mnie stresowały, ponieważ muszę poczekać kilka sekund, aby faktycznie złagodzić stres podczas rozgrywki. Fajna gra, prosta grafika i mechanika z kojącą piosenką w tle. I szczerze mówiąc, reklamy są zrozumiałe, na przykład, weź tę torbę czy cokolwiek, ale człowieku... trochę nieproduktywne imo
zrelaksuj się ... najlepsza terapia
bardzo interesujące
Świetna gra.. To takie relaksujące Świetna robota.. tak trzymaj😊👍🏼
świetny
Miły