Post by sibhemasewi on Mar 6, 2022 14:52:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ultimate Car Driving Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ultimate Car Driving Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód korlátlan pénz ▞▞▞
▞▞▞ Ultimate Car Driving Simulator 2022 version ▞▞▞
Megértem, hogy a hirdetésekre szükség van ahhoz, hogy ingyenes legyen, de amikor megkérdezik tőlem, hogy akarok-e hirdetést látni extra dolgokról, és azt mondom, hogy nem, továbbra is eltávolítva kapok egy hirdetést (kiegészítő jutalom nélkül) 🤷🏽♂️
The game was released on iOS a few months back and has enjoyed immense love... Real Driving 2: Ultimate Car Simulator finally arrives on Android.
Kick the Buddy アクション ysi
Csodálatos játék, nincsenek szavak a leírására. Egyesítse az összes játékát, és vegyen hozzá motorokat és klasszikus autókat. Ehhez a játékhoz is többjátékos kell, legyen olyan, mint egy szerver multiplayer LAN-nal és privát szerverekkel. Ha igen, ez a játék népszerűbb lenne, mint az istenverte pewdiepie XD, de komolyan, ez a játék az első számú kedvencem lesz. Köszönöm, ha ezt elolvasod.
Car Racing : Speed Drive Games. versenysport autók, gyorsítsd fel a vezetést és győzd le a riválisokat, egy igazi autós játékok szimulátor.
Bárcsak manuálisan tudná mozgatni a kamerát
Nagyon rossz megcsinalom a kuldetest es nem kapom meg a penzt. 👎👎👎
A játék fantasztikus 👌 👏 Adjon meg még néhány autót, mint például a Mercedes-Benz G63, Gtr, Lamborghini Huracan, Urus, Aventodor S, Sv, Svj És kérem, bővítse a térkép méretét. Túl kicsi ahhoz, hogy a grafikája jó legyen. Remélem, ad még néhány dolgot
Eddig jó szimuláció, szuper könnyű vezérlés. Csak egy jövőbeli frissítés érdekében tegye nyitottabbá a világot, vagy tegye lehetővé a gyors utazást a különböző térképekhez. Tedd nitrózmentessé.
Ez a legjobb játék, szeretem, hogy sok autó van és testreszabható, és prémiumot is vettem, mert tényleg egy autószimulátoros játékot kerestem, jó grafikával, és megtaláltam ezt, ajánlom és tartsa a fejlesztőn
Fiatalabb koromban játszottam ezzel a játékkal, és körülbelül 1-2 hónapja töltöttem le újra. Ez a 3 csillagos, mert ez egy szórakoztató játék, frissítheti az autókat, testreszabhatja és vezetheti őket. A legnagyobb problémám ezzel a játékkal az, hogy a legújabb frissítés rendkívül késéssé és nehezen játszhatóvá tette. Egy másik probléma, hogy az "Online mód" csak olyan autók, amelyek pontosan ugyanazokon az útvonalakon versenyeznek. Ez nem is mesterséges intelligencia, csak azt mondják, hogy menj oda, majd fordulj. Az utolsó problémám az, hogy a nitro valódi pénzben van, nem játékban.
A Sir Studios-nak sok időbe telik a játék betöltése, és mikor csúszik el nagyot.
👎👎
Maga a játék nem rossz, de elindítod a játékot, és azonnal felrobbansz egy hirdetést az új játékukra, majd megnyomod a játékot, egy hirdetést, mielőtt elkezded, és vezetés közben 5 percenként kapsz egy hirdetést. És most hatalmas óriásplakátokkal egészítették ki a hirdetésekkel borított játékot, túlzottan. Az összes jó autó néhány száz gyémántba kerül, körülbelül 10 dollár értékben. Önkéntesen is nézhet hirdetéseket egy gyémántért vagy 1000 dollárért cserébe, az autók darabonként párszázezerbe kerülnek, és a frissítések költsége
Először is, amikor utoljára játszottam ezzel, semmi prémium nem volt a vilinokon, a fémfestéken vagy a tuningoláson. másodszor, nincs kreativitás a játékban. csak annyit csinálsz, hogy úgy vezetsz körbe, mintha spongyabob lennél a csónakázási tesztjén. Harmadszor, mi történik, ha megvan az összes autó? semmi. Valószínűleg néhányan közülünk legyőzik a játékot, majd töröljük. Tehát valamilyen szempontból ez az egész értelmetlen.
Ez egy jó játék, de amióta elkezdték frissíteni a játék jó részeit, otthagyták. Imádtam spoilereket és kipufogócsöveket tenni egy lamborghinihez. De a jelek szerint ez maradt.
Csak 3 csillag, mert 1. SOK hozzáadás 2. annyira lemarad!! 3. Valahányszor megkérdezi, hogy meg akar-e nézni egy hozzáadást, és nemet mond, akkor is ráveszi, hogy megnézzen egy hozzáadást. Ha mégis megkapja az alkalmazást, akkor kilépek az alkalmazásból, amikor megjelennek a hirdetések. Ez egy rossz játék, ne értsd meg. Kérjük, javítsa ki.
vagány
Ez a játék szórakoztató. De az autók hangja ugyanaz, mint a Bugattié, ami nem a Bugattié, és az izomautóké, ami nem az izomautóé. És a térkép unalmas, meg tudod-e növelni és még több sportkocsi, mint a hurracán, a vipera, a lambo roadster, a Porsche, a ford GT, a Lexus, a Mercedes Benz, a maclaren, a camarro stb. autók.
Nagyon uncsi
Szeresd a játékot. Tetszik, hogy nem igazán reális. Imádom a sokféle autót, amit kaphatsz. Mindegyik nagyon gyorsan megy. Ezért adtam neki 5 csillagot
Szörnyű, mintha szinte mindenért fizetni kell. Ha a nem gombra kattintasz, az add továbbra is megjelenik, csak javítsd meg a játékodat, az nem olyan nehéz, csak megnehezíti a pénzt keresni.
Nem is fog letölteni, az s21 ultra 5g, letöltődik, majd csak azt mondja, hogy nem lehet telepíteni, megpróbálta eltávolítani és újratelepíteni a Play Áruházat, és minden mást, ami a segítséghez szükséges [frissítés, e-mailt küldtem a támogatásnak]
A frissítés teljesen tönkretette a játékot. Bármelyik gyémántot megszerezheti, és minden alkalommal, amikor behajt a repülőtérre, a hang kialszik. Valószínűleg eltávolítom, csak Sucks most. Ne pazarolja az idejét
Jó játék, jól lett kifejlesztve egy versenyjátékhoz, de nem tudod kikapcsolni a zenét, így játék közben nehéz zenét hallgatni összességében egy szép játék
15 legjobb autószimulátor-játék 2021
Érdekes. Van mikor egy picit nagyobb sebességgel megyek neki az ugratonak, akkor egyszerűen nem ugrat át, hanem visszadob az ugrato elé. Próbát azért meger. És jó lenne ha lenne célja is a játéknak. 👌
Egy idő után már unalmas
3 csillagot adok rá, mert ebben az új frissítésben a hirdetések rendkívül elsöprőek, valahányszor szünetet tartok vagy visszamegyek a garázsba, vagy általában játék közben sok hirdetéshez juthat. vagy az autó hangerejének növelése vagy csökkentése csak több hangbeállítás. Ez egy 5 csillagos játék, sok lehetőséggel, sokat jelentek, szóval adj hozzá több térképet.
nagyon jò
Az autó hangerejének is kell lennie
jo
Discord csoport: discord.gg/AW7KtpIt a játék linkje: play.google.com/store/apps/details?id=com.sir.racing.ultimatecardrivingsimulator.
eleinte jó volt, aztán kipróbáltam az egyik kihívást, és borzalmas a kezelhetősége. Ha csak vezetni akarsz, akkor tetszene, de szeretek gyorsan menni.
Azért adok 2 csillagot, mrt amikor el indítom a játékot akkor fekete képernyő jönn be várok vele 5 percet utána meg kilép.
Nagyon jó játék volt egészen addig, amíg valamelyik bolond úgy döntött, hogy reklám prémiumot választ. Kérjük, távolítsa el a prémiumot, és talán sokkal több embernek tetszeni fog a játék. Ha pénzre van szüksége, finanszírozza nekem ezeket a sorokat, vagy valami mást.