Post by sibhemasewi on Mar 6, 2022 15:01:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bike Hop: Bir BMX Yarışçısı Ol ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bike Hop: Bir BMX Yarışçısı Ol IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod üreteci kristalleri ▞▞▞
▞▞▞ Bike Hop: Bir BMX Yarışçısı Ol 2022 version ▞▞▞
Oyunu hedefde istedim. Sonra yükledim oyununu çok beğendim.Bence dünyanın en güzel oyunu Ben böyle bir oyun Hakkında. Bence bu oyun daha hak ediyor. Daha fazla paraya hak ediyor. Bence. Dünyanın en popüler oyun olması gerekiyor. Yani bana göre Bu oyun çok güzel bir oyun böyle bir oyun yok. Dünyanın en güzel şehri en ama en güzel oyunu böyle bir oyun yok. Bence bu oyun çok güzel bu oyun kanalı var mı ama eğer varsa bence 10000000 filan var
Bu oyun eğlenceli. Bir sürü reklam var. Bu koşudan kazandığınız parayı ikiye katlamak için reklamları görüntülemeniz veya ücretsiz bir yükseltme elde etmek için bir reklam görüntülemeniz gerekir. Ama bu oyunların çoğunu oynuyorum ve onlara alışkınım. Önemli değil ve oyundan zevk almamı engellemedi! Bunu harika bir zaman öldürücü olarak tavsiye ederim.
çok çabuk sıkılıyor
Peki
Çok sayıda Reklam görebilmeniz için sizi bağımlı kılmak için artan ödüller sunan anlamsız bir oyun oynamak ister misiniz?O zaman bu oyun tam size göre.
Yeni güncellemeden bu yana oyun çok fazla hata veriyor. çok sinir bozucu
Çok kötü kötü
çok fazla ekleme
çok güzel bir oyun herkese tavsiye ederim
Oyun kılığına girmiş başka bir reklam oluşturucu.Çok kötü çünkü oynaması eğlenceli. Bu bs telefon oyunlarından vazgeçmek. Git konsolda veya PC'de gerçek bir oyun oyna.
harika bir oyun ve flop olmanı seviyorum ama çok fazla reklam var
sıkıcı olur
👎👎👎 iyrenç
Hiçbir reklam aynı miktarda almadığı için 2,99 ödedi oyun bir soygundur
Sürümü reklamsız satın aldım, ancak yine de reklamları açıyor ve düğmelerim bazen güncelleme için bir video görmek istiyor. Bir kişi reklamsız bir uygulama satın alırsa, aynı rahatsız edici reklamların görünmeye devam etmesinin nedeni nedir? Herkesi kandırmayın!
Bu kesinlikle bir meydan okumadır ve kısa vuruşlarla vurmak ve yükseklik kazanmak en uygun görünüyor ve bir zamanlama unsuru var. Ne yazık ki, uçuşunuzu artırıyor gibi görünen gerçek jet paketi yükseltmelerine rağmen (rampa ve güç yükseltmeleriyle birlikte) herhangi bir avantaj yok gibi görünüyor, çünkü ilk paket zamanlama ile sizi 3. veya 4. sıraya kadar götürebilir. paket...hiç mantıklı değil. Sanırım ağırlık olabilir... ama o kadar sofistike olduğundan şüpheliyim. PS, sıfır reklam için Wi-Fi'yi kapatır.
Oldukça iyi, Bu tür bir eğlence damarına giriyorsanız, incelemeyi bir saatten 3 5'e kadar silin Ancak reklam almamanızı tavsiye ederim
Çok çok iyi çünkü uçak çok uzağa gidiyor ve döngü oynamak çok eğlenceli çünkü gerçekten harika
Bu oyun süper kolay. Vakit geçirmek için harika bir yol. Ama çok fazla reklam. Bir seviye oynuyorsun, sonra bir reklam izliyorsun... çok fazla reklam
Bu oyun mükemmel tavsiye ediyorum ama hesaplarımız geri gelsin daha güzel olur
自行車跳躍 - 成為瘋狂的 BMX 車手 街機 fqr
Fena bir zaman kaybı değil. Ancak, her reklamı izlemek zorunda olduğunuzda, 2,99 için "reklamsız" seçeneğinin anlamı nedir?
Hç güzel değil
Oyun için diyilecek tek söz var oyun MÜ-KEM-MEL kesinlikle tavsiye ederim.
iyi atlayamadım
Oyun indirmeden Ama güzeldir
Hımmm tamam sanırım
Bu sadece süper eğlenceli, oyunu seviyorum, bunu anlamanız biraz zaman alacak ama . Sadece çok beğendim. ŞİMDİLİK FAVORİM, beni yakıp yakmadığını görelim.
Bunun amacının ne olduğunu bilmiyorum ama kesinlikle inişlerin tamamen aptallığına sizi güldürecek sadece harika
Oyun berbat sakin indirmeyin 1 yıldız bile fazla
Sen ne yapıosun kg
Reklamdan oyun oynanmıyor
mesaj gönder! iyice eğlendim. Kocam ve ben o kıçsız herif kıyafetini zavallı çimenin üstüne koyduk ve sonunda birbirimize kazanın ekran görüntülerini gönderdik... Çok gülmekten bunu zar zor yazabiliyorum.... Lololol'ü durduramıyorum... omg
2w eski ve 5
Aklımdaki harika insanların sağında ve şehrin kalbinden yeni bir rapor almak için kötü bir gün değil Texas Üniversitesi'nden ve sanırım o kadar da değildi ki bir ev satın almak için koşuyorlar. Tek bir girişin alt kısmı arka arkaya yayınlandı ve bunu yapmanın kolay bir yolu değil aklımda ve şehrin kalbi Texas Üniversitesi'nden yeni bir rapor almak için kötü bir gün değil ve bence bu tek bir girişin altında bir ev koşusu satın almak isteyene kadar değildi
Eğlenceli, ama birçok reklam için waaaaay. Oynamaktan çok reklam var.
kıran
İğrenç bir oyun hiiiiiiiiç yüklemeyin hiç çılgın bir şey değil bu oyun bir yıldızı bile hakiiiiiiiiiiiii gelmiyordu
Bike Hop Cascades BMX de folie Arcade ystu
自行車跳躍 - 成為瘋狂的 BMX 車手 街機 fqr
oyun güzel çok
tamam tamam
Oyunu gerçekten çok beğendim... Ama reklamlar beni sinirlendirdi, bu yüzden oyunu kaldırmak zorunda kaldım inceleme için üzgünüm ama doğru... Oyundan daha fazlası lütfen geliştiriciler insanları endişelendirerek para kazanmayın
Bike Hop Cascades BMX de folie Arcade ystu
Müthiş bir kişi gerçekten 83.milyon indirmeli
oyun bayaaaaa iyiiii
Biraz zaman öldürmek için dolu. Neden donuyor?
Rekorunu kırıp çok hızlı gidip yeni görünümlerin ve bisikletlerin kilidini açman gerçekten eğlenceli ama ekleri izlemelisin evet!
oyun çook güzel bu oyun harika
Sevdim! Sadece oynuyorsanız, eğlenceli ama basit bir oyun. Ama işin içinde çok fazla bilim kavramı var ve oyuna programlanmış fiziği analiz etmeye çalışırken çok eğleniyorum. Rakamlar doğru görünmüyor ama faktörlerin çoğu... Great Job Bike Hop!
Mergedom: Home Design Puzzle lqvm
Evet şimdi bu kadar oyun
Böyle bir oyun için çok fazla reklam var. 10 saniye süren her koşuda bir tane izlemeye zorlanmak çok saçma. Oyunun kendisi ilk 10 dakika kadar eğlenceli ama sonra evrim cehennem gibi yavaşlıyor. Bana göre layık değil
İğrenç çok kötü😷😷😷